Το κέλυφος ενός κτιρίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ενεργειακή απόδοσή του, καθώς μέσω αυτού υπάρχουν συνεχείς συναλλαγές θερμότητας με το περιβάλλον. Η ενεργειακή θωράκιση του κτιριακού κελύφους είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούμε για να προστατεύσουμε τα κτίρια από τις εξωτερικές θερμοκρασιακές συνθήκες. Είναι η λύση που μας επιτρέπει να περιορίσουμε τη θερμότητα που χάνεται μέσα από το σπίτι μας τον χειμώνα, αλλά και να κρατήσουμε μακριά την υπερβολική ζέστη το καλοκαίρι.

H ΕΝΑΥΣΥΣ είναι η one-stop shop λύση που αναζητάτε, αφού αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για να θωρακίσετε ενεργειακά το κτίριο σας!

Συγκεκριμένα σας προσφέρουμε:

Αυτοψία του χώρου από εξειδικευμένους ενεργειακούς μηχανικούς

Εύρεση σημείων ενεργειακών απωλειών (π.χ. με χρήση θερμοκάμερας)

Εργασίες από εξειδικευμένα συνεργεία

Ποιοτικά υλικά κατασκευής

Επίβλεψη εργασιών από εξειδικευμένους μηχανικούς

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ (και πού εφαρμοζεται)

Θερμομόνωση πυλωτής

Ιδιαίτερα σημαντική ιδιαίτερα τον χειμώνα, καθότι εξαλείφεται το φαινόμενο του κρύου πατώματος.

Εξωτερική θερμοπρόσοψη

Δημιουργεί ένα νέο κέλυφος στην τοιχοποιία του σπιτιού και εξαλείφει τις απώλειες από θερμογέφυρες στα κουφώματα, τον σκελετό του κτιρίου κλπ.

Θερμομόνωση ταράτσας

Μειώνει έντονα τις θερμοκρασιακές αλλαγές, κυρίως το καλοκαίρι και σε συνδυασμό με την υγρομόνωση εξαλείφει ενδεχόμενα προβλήματα υγρασίας στα ταβάνια.

Εσωτερική θερμομόνωση

Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που υπάρχει δυσκολία πρόσβασης στον εξωτερικό τοίχο ή σε χώρους που δεν λειτουργούν μόνιμα και θέλουμε να ζεσταίνονται γρήγορα

Εξηλασμένη πολυστερίνη ή πετροβάμβακας;

Η επιλογή του σωστού υλικού, του πάχους της θερμομόνωσης και των λοιπών υλικών εξαρτάται από τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και των γύρω συνθηκών (υγρασία, ηλιακή ακτινοβολία, κίνδυνος πυρκαγιάς κλπ.). Κανένα υλικό δεν αποτελεί πανάκεια! Συνεπώς, προτού δαπανήσετε άσκοπα χρήματα, επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε την περίπτωσή σας και να σας προτείνουμε τη λύση που σας ταιριάζει.